Employee Handbook
"For the Smaller Scale Business"
de Peter Ingrasselino™
Voici le prix vu par vos clients. Éditer la liste des prix
On peut trouver ce livre dans les librairies en ligne, comme Amazon.com, à l'aide des numéros ISBN ci-dessous :
Couverture souple ISBN :
9798211631304
À propos du livre
This Handbook is for the smaller scale business in the Hospitality Industry it covers ALL aspects
Site Web de l'auteur
Caractéristiques et détails
- Catégorie principale: Entreprises et économie
- Catégories supplémentaires Cuisine, Enseignement
-
Format choisi: 15×23 cm
# de pages: 64 -
ISBN
- Couverture souple: 9798211631304
- Date de publication: janv 14, 2023
- Langue English
- Mots-clés employee, handbook, employee handbook
Voir plus
À propos du créateur
Restaurant Consulting Pro
New Jersey
Restaurant Consulting Pro was founded by CEO Peter Ingrasselino. We are a team of experienced restaurant professionals and owner operators with over 40 years working in every position in the hospitality field. The experiences learned during our career paths have armed us with the right tools to provide helpful council to new ventures and established businesses alike.