The Chews Letter Magazine
Vol. 1, Issue No. 4 | FEB-MAR 2021
de The Chews Letter
Voici le prix vu par vos clients. Éditer la liste des prix
À propos du livre
We're sharing our favorite foods, recipes, and indulgences in this issue. You'll find an interview with Chef Kenny Gilbert and recipes from Tapped Maple Syrup and Chef Patrice Perron and Elodie Guinard Perron. Dive into some of our favorite comfort foods.
Site Web de l'auteur
Caractéristiques et détails
- Catégorie principale: Cuisine
- Catégories supplémentaires États-Unis d’Amérique (USA), Beaux livres
-
Format choisi: Lettre US, 22×28 cm
# de pages: 52 - Date de publication: janv 29, 2021
- Langue English
- Mots-clés cookbook, recipes, food magazine
Voir plus
À propos du créateur
Lisa Anderson Media, LLC
1701 NE 42nd Ave, Suite 201, Ocala, FL, USA
Lisa Anderson Media, LLC publishes The Chews Letter magazine, Locala magazine, and multi-author books. Visit our website for more information.